Wij werden door Dag van de Vrouwen gevraagd om een interview te geven over ons vakgebied. Waarom maken wij animaties? Wat zijn onze drijfveren?  Wat houden animaties nu precies in? Allemaal vragen die we maar al te graag wilden beantwoorden om mensen een inkijkje te geven in onze wereld.

De dag van de Vrouwen is een platform dat is ontstaan vanuit het gedachtegoed van de Internationale Vrouwendag.
Op dit landelijke platform, kunnen vrouwennetwerken zich profileren en andere vrouweninitiatieven in beeld brengen.
Het is bedoeld om kennis en informatie te delen en vrij toegankelijk te zijn voor iedereen.

 

Missie

Dag van de Vrouwen biedt daarbij een podium, om sociaal/maatschappelijke- en economische thema’s onder de aandacht te brengen voor een breed publiek. Het gaat hierbij om diverse onderwerpen zoals gelijkwaardigheid, emancipatie, participatie, diversiteit, inclusie en integratie, maar ook leiderschap, carrière, innovatie, zorg, duurzaamheid, ondernemersgeest, alsmede persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dag van de Vrouwen biedt tevens inhoudelijk veel ruimte voor welzijn, zingeving en spiritualiteit.

 

Interessante en meer diepgaande vragen.

Er werden een paar interessante vragen gesteld: Niet alleen wat er bij het maken van animaties komt kijken. Maar hoe wij te werk gaan als een klant een animatie wilt maken.
Het is ook altijd leuk om het verhaal te vertellen hoe The Artistry is ontstaan. Mijn zus Laura en ik hadden eerste instantie nooit het idee om voor ons zelf een animatie -en illustratieonderneming op te starten. Maar we kwamen er snel achter toen we intern gingen werken, dat je weinig contact hebt met klanten en je een kleine radertje wordt in het grote animatiebolwerk. Dat was toch niet helemaal het pad wat we zochten.
Daarom hebben we de sprong gewaagd!

Niet alleen kunnen mensen bij ons animaties of illustraties laten maken. Andere ondernemers kunnen ons ook via ons bedrijf als Freelancers inhuren.

Dagvandevrouwen, interview, animatie, illustratie, TheAristry

Lees hier ons gehele interview.boek, winkel, rotterdam, Prijs ,Cadeauwinkel, cadeau, cadeauwinkel, winkel, muntje, handmade, schilderijen, relatiegeschenken, posters, goede prijs, kalenders, custom, handgemaakt, milieubewust, verantwoord,Rotterdam, verhaal, persoonlijk, gifts, waarden